Stockinette Памук екрю 1m
Stockinette Памук бял 1m

Stockinette Памук бял 1m

10,00 лв.
Без ДДС
Powertex
Последна наличност

Stockinette Памук  е много разтеглива, памучна тъкан, която може да се използва, потопена в Powertex като декоративен плат за декорация на статуи, кукли или МиксМедия.

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Stockinette Памук бял 1m

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

Принтирай
  • Безплатна доставка
    Безплатна доставка

    за покупки на стойност над 150 лева

  • Подарък изненада
    Подарък изненада

    при поръчка над 100 лева.

Stockinette Памук  е много разтеглива, памучна тъкан , която може да се използва, потопена в Powertex като декоративен плат за декорация на статуи, кукли или МиксМедия .
Отрежете необходимото парче Stockinette Памук . Обърнете внимание на посоката , в която се разтяга преди да скроите ! Втриите много добре избрания цвят Powertex универсална среда . Отстранете излишния медиум като прекарате между пръстите парчето . Разтеглете на дължина и ширина . Stockinette Памук увеличава до 2 пъти своята площ .
След това може да облечете вашата статуя , като обвивате и драпирате памучната тъкан . Може да фиксирате с карфици за около половин час гънките , но не позволявайте да изсъхне напълно около тях . Трябва да усетите момента , в който да ги премахнете . Ще разберете кога , като проверявате степента на втърдяване . Това е когато на пипане Stockinette Памук е все още гъвкава , но задържа добре формата си . Може да съкратите времето на изсъхване , като използвате топлинен уред , най - добре сешуар на по - ниска степен .


Stockinette Памук може да се използва и за създаване на текстура на вашите пана . Поставете избраното парче тъкан - сухо или напоено с медиума, върху мокър слой Powertex. Оформете и оставете да изсъхне.
След изсъхване Stockinette Памук може да се боядисва и нюансира със техника Суха четка .

Powertex