Powereffect Перлен пигмент Оранжево злато 18g
Colortricx Металик пигмент Антично Сребро 20g

Colortricx Металик пигмент Антично Сребро 20g

26,00 лв.
Без ДДС
Powertex
Последна наличност

Colortricx Металик пигмент  е сух метален пигмен с много приложения. Може да се добавя към Powertex за собствен цвят универсален медиум или към Easy Varnish за рисуване или суха четка.  Colortricx Металик пигмент Терагрийн 20g е с ефект "Хамелеон".

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Colortricx Металик пигмент Антично Сребро 20g

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

Принтирай
  • Безплатна доставка
    Безплатна доставка

    за покупки на стойност над 150 лева

  • Подарък изненада
    Подарък изненада

    при поръчка над 100 лева.


Colortricx Металик пигмент е металически цветен пигмент, който може да се използва по различни начини с продуктите на Powertex. Colortricx Металик пигмент може да се смесва с Powertex transparent, за да се получи метален Powertex по ваш избор. Colortricx Металик пигмент може да се използва и в комбинация с Easy Varnish за получаване на боя за рисуване или техника Суха четка. Различните цветове на Colortricx могат да се смесват заедно, за да се получат нови уникални цветове.
Може да оцветите Powerwax Студен восък с Colortricx Металик пигмент и да го нанесете със шаблон или шпатула за структурен ефект.

Опитайте да смесите в спрей бутилка 1 лъжичка Colortricx Металик пигмент с 1 л. PowderFix Фиксираща пудра за пигменти в 100 гр вода и да създадете ваш собствен цветен спрей


КАК СЕ ПРАВИ СУХА ЧЕТКА С Easy Varnish и Colortricx Металик пигмент
1. Вземете с плоска широка четка  малко Easy Varnish.
2. Топнете четката в Colortricx Металик пигменти смесете двете части върху алуминево фолио.
4. Оберете излишното върху парче плат или хартиена кърпа.
5. Внимателно плъзнете по гънките, добавяйки повече пигмент за по-интензивен резултат.

И това не е всичко! Пигментите Powercolor са съвместими със всички художествени продукти на водна основа. С тях може да си направите цветна вакса, цветна структурна паста. Може да посипете върху влажна свързваща среда Powertex, Powerwax Студен восък или боя за различен и уникален ефект. Експериментирайте! Граница е само вашата фантазия!Измийте инструментите с топла вода и сапун.

Powertex