Powereffect Перлен пигмент СуперВиолет 18g
Colortricx Металик пигмент Антично Сребро 20g

Powereffect Перлен пигмент Оранжево злато 18g

26,00 лв.
Без ДДС
Powertex
Последна наличност

Powereffect Перлен пигмент е преливащ металически пигмент, с перлени ефекти . Истинският ефект се вижда на черни и тъмни повърхности, а той буквално е спиращ дъха.. Може да се добавя към Powertex за собствен цвят универсален медиум или към Easy Varnish за рисуване или суха четка.

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Powereffect Перлен пигмент Оранжево злато 18g

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

Принтирай
  • Безплатна доставка
    Безплатна доставка

    за покупки на стойност над 150 лева

  • Подарък изненада
    Подарък изненада

    при поръчка над 100 лева.


Powereffect Перлен пигмент е металически пигмент, с перлени ефекти . Истинският ефект се вижда на черни и тъмни повърхности, а той буквално е спиращ дъха. На светла основа има седефен ефект . Той може да се използва по различни начини с продуктите на Powertex. Colortricx Металик пигмент може да се смесва с Powertex transparent, за да се получи метален Powertex по ваш избор. Powereffect Перлен пигмент може да се използва и в комбинация с Easy Varnish за получаване на боя за рисуване или техника Суха четка. Различните цветове на Powereffect Перлен пигмент могат да се смесват заедно, за да се получат нови уникални цветове.
Може да оцветите Powerwax Студен восък с Powereffect Перлен пигмент и да го нанесете със шаблон или шпатула за структурен ефект.

Опитайте да смесите в спрей бутилка 1 лъжичка Powereffect Перлен пигмент с 1 л. PowderFix Фиксираща пудра за пигменти в 100 гр вода и да създадете ваш собствен цветен спрей


КАК СЕ ПРАВИ СУХА ЧЕТКА С Easy Varnish и Powereffect Перлен пигмент
1. Вземете с плоска широка четка  малко Easy Varnish.
2. Топнете четката в Colortricx Металик пигменти смесете двете части върху алуминево фолио.
4. Оберете излишното върху парче плат или хартиена кърпа.
5. Внимателно плъзнете по гънките, добавяйки повече пигмент за по-интензивен резултат.

За най-добри резултати използвайте върху черен Powertex !

И това не е всичко! Пигментите Powereffect са съвместими със всички художествени продукти на водна основа. С тях може да си направите цветна вакса, цветна структурна паста. Може да посипете върху влажна свързваща среда Powertex, Powerwax Студен восък или боя за различен и уникален ефект. Експериментирайте! Граница е само вашата фантазия!Измийте инструментите с топла вода и сапун.

Powertex