Colortricx Металик пигмент Червена Перла 12g
Colortricx Металик пигмент Терагрийн 20g

Colortricx Металик пигмент Теравиолет 18g

26,00 лв.
Без ДДС
Powertex
Последна наличност

Colortricx Металик пигмент  е сух метален пигмен с много приложения. Може да се добавя към Powertex за собствен цвят универсален медиум или към Easy Varnish за рисуване или суха четка. Colortricx Металик пигмент Теравиолет е с ефект "Хамелеон".

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Colortricx Металик пигмент Теравиолет 18g

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

Принтирай
  • Безплатна доставка
    Безплатна доставка

    за покупки на стойност над 150 лева

  • Подарък изненада
    Подарък изненада

    при поръчка над 100 лева.

Colortricx Металик пигмент е металически цветен пигмент , който може да се използва по различни начини с продуктите на Powertex . Colortricx Металик пигмент може да се смесва с Powertex transparent , за да се получи метален Powertex по ваш избор . Colortricx Металик пигмент може да се използва и в комбинация с Easy Varnish за получаване на боя за рисуване или техника Суха четка . Различните цветове на Colortricx могат да се смесват заедно , за да се получат нови уникални цветове .
Може да оцветите Powerwax Студен восък с Colortricx Металик пигмент и да го нанесете със шаблон или шпатула за структурен ефект .

Опитайте да смесите в спрей бутилка 1 лъжичка Colortricx Металик пигмент с 1 л . PowderFix Фиксираща пудра за пигменти в 100 гр .  вода и да създадете ваш собствен цветен спрей .


КАК СЕ ПРАВИ СУХА ЧЕТКА С Easy Varnish и Colortricx Металик пигмент ?
1. Вземете с плоска широка четка  малко Easy Varnish .
2. Топнете четката в Colortricx Металик пигменти смесете двете части върху алуминево фолио .
4. Оберете излишното върху парче плат или хартиена кърпа .
5. Внимателно плъзнете по гънките, добавяйки повече пигмент за по - интензивен резултат .

И това не е всичко! Пигментите Powercolor са съвместими със всички художествени продукти на водна основа. С тях може да си направите цветна вакса , цветна структурна паста , металическа боя , цветен спрей, патина. Може да посипете върху влажна свързваща среда Powertex, Powerwax Студен восък или боя за различен и уникален ефект. Експериментирайте! Граница е само вашата фантазия!

Colortricx Металик пигменти са в удобни пластмасови контейнери от 40 мл, разликата в грамажа е в зависимост от плътността и тежестта на съставките . Изключително пестелив продукт при използване.Измийте инструментите след работа с топла вода и сапун.

Powertex