Easy Varnish Водоустойчив Лак Powertex
Easy Coat Гланц Лепило Декупаж 250 мл

Powerprint Трансферна течност 250g

27,00 лв.
Без ДДС
Powertex
Последна наличност

Powerprint Трансферна течност е медиум за прехвърляне на изображения на всякакви видове повърхности като платно за рисуване,картон, пано, дъски, МДФ и т.н.

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Powerprint Трансферна течност 250g

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

Принтирай
  • Безплатна доставка
    Безплатна доставка

    за покупки на стойност над 150 лева

  • Подарък изненада
    Подарък изненада

    при поръчка над 100 лева.

Powerprint Трансферна течност е медиум за прехвърляне на фотокопия на текстове или снимки на всякакви видове повърхности като платно за рисуване, картон, пано и т.н. Лазерното фотокопие осигурява чист, ясен образ. Мастиленоструиният печат създава по-размазан акварелен ефект.

Изберете картинката, която искате да използвате, и я отпечатайте огледално на лазерен принтер. Изберете хартия от 80 грама, а не гланцова или фотохартия. За оптимален резултата повърхността, върху която нанасяте отпечатъка трябва да има светъл или бял фон и да е напълно суха.
Поставете с лицето надолу вашата разпечатка и очертайте границите с молив. Когато работите върху платно, сложете книга отдолу за поддържане на повърхността.
С помощта на четка нанесете слой Powerprint Трансферна течност върху повърхността, но само в частта, която сте маркирали. Нанесете и един слой и върху лицевата страна на картинката. Опитайте се да нанасяте равномерно както хоризонтално, така и вертикално.
Поставете намазаната страна на отпечатъка на правилното място върху платното. С помощта на пластмасова шпатула или банкова карта притиснете добре и изкарайте излишния въздух и лепило . Избършете излишния Powerprint с гъба.
Изсушете хартията на ръка със сешоар (на най-топла настройка). И след това изгладете за минута с ютията на най-горещата настройка като подложите хария за печене. Оставете да изстине.
С влажна гъба изтриите хартията, така че да остане само мастилото от картинката. Ако след изсъхване се появи мътен слой, повторете.Ако изображението остане млечно след изсъхване, поставете слой Powerprint Трансферна течност върху него и ефектът изчезва от само себе си.
Завършете по ваш избор. Не забравяйте да защитите работата си със слой Easy Varnish.

След работа измиите инструментите с топла вода и сапун!

Powertex