Здравейте, приятели!

Аз съм Ева и това е моята сбъдната мечта. Преди няколко години просто исках да освежа нашата вила, без да инвестираме в нови мебели.

Така боядисах едно гардеробче, после дойде ред на пода със старите плочки и... останалото е както се казва е История.

В началото бях доста плаха и несигурна, но вече се бях запалила. Започнах да се уча от най-добрите, престраших се да експериментирам и не спрях да надграждам.

Така дойде и първото предложение да стана презентатор, което ме амбицира още повече. Лека полека се зароди и идеята да направя свое креативно място, където да събера моите любими продукти.

Всеки един от продуктите в този сайт е внимателно подбиран и изпробван лично от мен, много от тях може да намерите само тук . Така мога да дам гаранция, че граница може да бъде само вашата фантазия.

Сигурна съм, че единственото което ви трябва, освен правилните продукти и материали е желание да направите света около вас по-цветен и красив и да откриете художника в себе си. А той е там, просто трябва да го събудите!

Нищо не може да се сравни с енергията, която дава това, което сте изработили с ръцете си. Дали за дома си или за подарък на любим човек, удоволствието е несравнимо.

Моето силно желание е Хоби Ериа да стане не просто сайт за материали, а място за общуване, креативност и извор на вдъхновение. Искам всеки един от вас да намери, това което му е нужно, да научи нова техника или да вземе идея.

Аз ще помогна на всеки, които има нужда от повече насоки или информация. Пишете ми, какво ви харесва и какво не,имате ли нужда от конкретен материал, които не намирате или не ви е ясна някоя техника!

Мечтайте! Творете! Обичайте! Експериментирайте! И .... надминете себе си! Аз вярвам, че заедно можем да го направим!