Списък с продукти по марка Cling On

28,99 лв.

Cling On! четка  заострена PS12 е идеалната средна четка за рисуване и боядисване . Перфектна за работа по детайли.Финна и точна, за работа като професионалист.

25,99 лв.

Cling On! четка  кръгла R14 е идеалната четка за рисуване и боядисване на детайли. Финна и точна, за работа като професионалист.

29,99 лв.

Cling On! четка  кръгла R16 е идеалната средна четка за рисуване и боядисване на по-големи детайли. Перфектна за структурно боядисване .Финна и точна, за работа като професионалист.

33,99 лв.

Cling On! четка  кръгла R18 е идеалната по-голяма четка за рисуване и боядисване . Перфектна за структурно боядисване .Финна и точна, за работа като професионалист.

37,99 лв.

Cling On! четка овална O40 е идеална за малки и средни проекти за боядисване. Опростява боядисването на столове,  плоски повърхности и т.н. оставяйки красиво гладко покритие без мазка.

20,99 лв.

Cling On! четка плоска F30 е идеална  за плоски повърхности  като боядисване на врати и шкафове . Тя е перфектна за вашия първи проект и ще е с вас години .

29,99 лв.

Cling On! четка плоска F50 е идеална  за плоски повърхности  като боядисване на врати и шкафове . Тя е перфектна за вашия първи проект и ще е с вас години .

34,99 лв.

Cling On! четка скосена FA40 е идеална  за плоски повърхности  като боядисване на врати и шкафове . Скосените влакна ще ви помогнат да направите съвършено отсичане.

45,99 лв.

Cling On! четка скосена SA50 е идеална  за плоски повърхности  като боядисване на врати и шкафове . Скосените влакна ще ви помогнат да направите съвършено отсичане.

14,99 лв.

Cling On! четка ъглова P16 идеална за всички тези зони, които са трудни за достигане. След като сте я използвали, ще разберете, че сте успели да достигнете до места, в които не сте могли да влезете преди. Като вътрешността на шкафове, ъгли на чекмеджета, под рамката на стол... всички онези досадни места, които друга четка не може да достигне.