Специални ефекти

Продукти за допълнителни ефекти и подобрения. Структурни пасти, метални восъци, глазе, метални пасти, пигменти, кракле.

Активни филтри

12,99 лв.

Античен восък ФЛЬОР е перфектния восък за създаване на старинни ефекти.Идеален за повърхности с барелефи и гравюри.

21,00 лв.

Метална вакса светло злато La Principessa от линията Magic Paint с много висока пигментация , светло златиста , идеална за придаване на яркост и елегантност. 0.100 гр

12,99 лв.

Избелващ восък Фльор е перфектния восък за покриване на цветни повърхности, който може също да се смесва с цветове Fleur за създаване на ретро изтъркан вид.

21,00 лв.

Метална вакса старо злато La Regina от линията Magic Paint е с много висока пигментация , кафяво златиста и е  идеална за придаване на яркост и елегантност .

12,99 лв.

Многофункционален восък Шаби Шик е  с кремообразна консистенция, особено подходящ за техниката Shabby Chic.
Перфектен като богато покритие както на мебели, така и на стени.

21,00 лв.

Метална вакса мед La Marchesa от линията Magic Paint с много висока пигментация , меден цвят , идеална за придаване на яркост и елегантност на вашите мебели.

13,00 лв.

Защитна вакса на водна основа 100 мл е това което ви трябва за сигурна защита и матов, копринен ефект. Лесна за изплозване като основен завършващ продукт или за ефекти.

21,00 лв.

Метална вакса сребро  Il Principe от линията Magic Paint е с много висока пигментация , прекрасно сребро и е  идеална за придаване на яркост и елегантност .

20,00 лв.

Добавка за декоративни ефекти e пудра с много фини микросфери, които се използват като добавка към боята Фльор за изненадващи и удивителни ефекти при нанасяне

29,90 лв.

Плътна бяла вакса Sweet Milk-идеалната бяла вакса за придаване на дълбочина на най-интензивните цветове!Създайте деликатна избелена патина на вашите мебели.

28,00 лв.

Медиум за декоративни ефекти, формулирано за използване с боите Fleur, променя представянето на цвета по такъв начин, че да се получи техниката Fleur Wash. Цветът става по-течен и прозрачен, без да губи качество и устойчивост.
Подобрява неговата адхезия и гъвкавост, без да променя неговата непрозрачност. Отличен помощник при техники Омбре и Блендиране.

29,90 лв.

Плътна кафява вакса Дървесен парфюм е идеална за придаване на ефект на стареене на всеки нюанс на Magic paint!Създайте уникална патина на вашите мебели .

31,00 лв.

Структурна паста Ковано желязо е пастообразен продукт на водна основа, бързо съхнещ.Съдържа железни частици, които придават външен вид, подобен на този на ковано желязо.

29,90 лв.

Плътна сива вакса Lovable Grey, идеална за придаване на желания завършек с деликатна патина, преминавайки от антично към индустриално с едно докосване на четката!

33,00 лв.

Метална структурна паста Сребро е пастообразен продукт на водна основа, бързо съхнещ. За истински 3D ефект върху почти всички повърхности. Блестящ и съвършен!

29,90 лв.

Плътна черна вакса Elegance  идеална за добавяне на винтидж ефекти към всяка повърхност боядисана с Magic paint! Създайте деликатна патина на вашите мебели.

33,00 лв.

Метална структурна паста Злато е пастообразен продукт на водна основа, бързо съхнещ. Луксозен и блестящ, той създава истински 3 D ефект върху почти всяка повърхност.

19,99 лв.

Течен  разтвор за трансфер е удобно решение с аромат на цитрусови плодове, идеално за пренос на изображения.   С него прехвърлянето на вашите красиви изображения ще бъде още по-лесно!

14,00 лв.

Препарат за почистване на восък е деален за премахване на вакса от стари мебели и за отстраняване на остатъци от восък от четки.
Ароматизиран с цитрусова есенция, може да се използва върху всякакви повърхности за почистване и обезмасляване.

39,00 лв.

Напукващ разтвор Кракле е практично и бързо решение за напукване, способно да създаде истинския шаби шик ефект на състарен стил!

25,99 лв.

Гладка структурна паста Materic Cream е кадифен и гладък крем за шаблони идеален за пресъздаване на релефи и ефекти с абсолютна дефиниция.

25,99 лв.

Структурна зърнеста паста Materic Touch е подходяща за всички онези проекти, които изискват повече дебелина и грапавост.Готов за употреба, позволява зърнесто и плътно приложение.

19,99 лв.

Magic Star сгъстяващ прах е , богата на фибри пудра , която придава деликатен текстурен ефект на боите, към които се добавя.

37,00 лв.

Маджик пейнт Антична перла Magic Paint - Това е шикозния перлен цвят, тайния щрих за лунна хармония.

27,99 лв.

Маджик пейнт Арабеск Magic Paint МЕДНО, ЖИЗНЕНО И СМЕЛО. ПЕРФЕКТЕН БАЛАНС МЕЖДУ ДРЕВНО И СЪВРЕМЕННО!

27,99 лв.

Маджик пейнт Рококо Magic Paint е уникалното, брилятно течно злато  на Magic Paint. Класически и луксозен елемент към всеки ваш проект, които се нуждае от блясък и елегантност!

27,99 лв.

Маджик пейнт Silver Charme Magic Paint е рафинирано сребро, перфектно в комбинация с всички нюанси, за да придаде светлина и блясък на вашите мебели.