Антични ефекти - пудри и пасти

Открийте широка гама с всички носители, от които ще се нуждаете, за да създадете уникални проекти, пълни със спомени. В серията Maja's Memories ще откриете уникалната Mural Paste, Brocante Powder, както и уникални материали за създаване на патина и стареене, като Vintage Stain и Vintage Powder. Ще намерите и широка гама от основни материали като грундове, гесо и течен восък.

Активни филтри

3D Structure Powder 300 мл
3D Structure Powder 300 мл

14,99 лв.

3D Structure Powder означава… магия! Най-добрият материал за връщане на всяка ваша повърхност назад във времето!
 Смесете 3D Structure Powder с боя на водна основа и придайте на вашите мебели или повърхности уникални „износени“ слоеве и текстури! Смесете го с вода и вашата повърхност ще изглежда така, сякаш е била край морето от години!

Броканте пудра Умбра 500 мл
Броканте пудра Умбра 500 мл

14,99 лв.

Броканте пудра Умбра е пудра за създаване на уникални текстури и слоеве на повърхността. Използвайте за стил броканте, шаби шик, рустик...
Можете да създадете паста чрез смесване на прах с вода.

Броканте пудра  500 мл
Броканте пудра  500 мл

14,99 лв.

Броканте пудра е пудра за създаване на уникални текстури и слоеве на повърхността. Използвайте за стил броканте, шаби шик, рустик...
Можете да създадете паста чрез смесване на прах с вода.

Глазе Базик 0.500 мл

24,99 лв.

Прозрачна основна глазура, която може да се смесва с антична боя, тебеширени бои или касия (байц за дърво) и придава полупрозрачен ефект на цвета.

Течност за почистване Liquid Remover  300 мл

16,99 лв.

Течност за почистване Liquid Remover е специалена течност за  почистване и подготовка на повърхностите. Отстранява стари лакове, восъци, мазнинии други замърсявания.