Продукти за защита

Продукти за защита и ефекти. Вакса , лак , глазе , импрегнатор . Изборът на продукти за защита зависи от желания краен облик - с блясък или матов , както и от степента на натоварване на повърхността . При силно натоварване изберете лак , за кадифен краен резултат използвайте вакса, за защита на дървени повърхности - олио или масло за дърво.

Активни филтри

Бустер за импрегнация 130 мл
Бустер за импрегнация 130 мл

25,99 лв.

Бустер за допълнителна устойчивост е добавка, която може да се добави към всеки Chalky Look Color в съотношение 10% (макс. 20%).Не променя хроматичния ефект на цвета и го прави 10 пъти по-измиваем, като подобрява адхезията му дори върху най-трудните повърхности.

Защитен лак Сатен 130 мл

21,99 лв.

Защитен лак Сатен е на водна основа.Перфектен като завършващо покритие.Издръжлив, бързо съхнещ, непожълтява. Има леко и луксозно сатенено покритие. 100% защита

Жасминово олио Magic Paint

39,00 лв.

Жасминово олио Magic Paint , ароматизирано с жасмин, е полезно за ревитализиране и придаване на яркост на дървени повърхности, дори обработени, и за подхранване на сурово дърво.

Защитна вакса на водна основа
Защитна вакса на водна основа

13,00 лв.

Защитна вакса на водна основа 100 мл е това което ви трябва за сигурна защита и матов, копринен ефект. Лесна за изплозване като основен завършващ продукт или за ефекти.

14,00 лв.

Препарат за почистване на восък е деален за премахване на вакса от стари мебели и за отстраняване на остатъци от восък от четки.
Ароматизиран с цитрусова есенция, може да се използва върху всякакви повърхности за почистване и обезмасляване.

Неутрален Легендарен восък

44,90 лв.

Неутрален Легендарен восък на основа на натурални компоненти  с вкусен, сладък и деликатен аромат, за перфектна защита на всички ваши проекти и дълготраен мирис.