Продукти на водна основа

Активни филтри

13,00 лв.

Easy Varnish Водоустойчив Лак  е лек, но много силен водоустойчив лак, които ще направи вашите творения водоустойчиви и ще съхрани цвета. Прекрасен инфузор за пигменти - матови или металически.

27,00 лв.

Powerprint Трансферна течност е медиум за прехвърляне на изображения на всякакви видове повърхности като платно за рисуване,картон, пано, дъски, МДФ и т.н.

15,99 лв.

Easy  Coat Гланц Лепило Декупаж  е лепило, покритие, лак на водна основа. Изсъхва бързо и прозрачно. Той е специално проектиран за нанасяне на салфетки, декупажни хартии и др. върху  всички порести повърхности - без пластмаса и найлон

33,99 лв.

Easy  Structure Структурна паста  е бяла паста за релеф и ефекти, както и за работа върху шаблони. При изсъхване става водоустоийчива и гъвкава. Много икономична.

29,00 лв.


Powerwax  Coldwax Студен восък  е вакса на студена водна основа, която се смесва с пигментни прахове, пясък, топчета, акрилни бои, багрила и други съвместими художествени материали. Използва се за техники със студен восък, смесена техника, остъкляване, запечатване на снимки, довършване на рамки и мебели.