Fleur 50 мл

Активни филтри

12,99 лв.

Титаново бяло минерална боя Фльор е цветът на чистотата par excellence, внушава простота и същественост и подобрява формите.За радикални минималисти.

12,99 лв.

Крем Любов FLEUR CHALKY е един от най-обичаните топли и неутрални цветове в историята на декора.
Този нюанс подхожда на най-различни стилове: от класическия и разкошен осемнадесети век до простия и линеен арт деко.

12,99 лв.

Крайъгълният камък на трезвия и изискан стил, цветът „тауп“ - умбра е неутрален, който никога не остава незабелязан, точно като класическия британски тренчкот.

12,99 лв.

Вдъхновен от колониалните времена, този цвят е със сиво-кафяв нюанс, характерен за индийските слонове.Той е идеална основа за създаване на стилен и съвременен интериор.

12,99 лв.

Изискан пастел, перфектен като фон за пресъздаване на неделна следобедна атмосфера в Ковънт Гардън или в чайна от двадесетте.

12,99 лв.

КЕЙПТАУН СИНЬО FLEUR CHALKY боя Фльор ! Хиляди и повече нюанси на светлосиньо по стените на Кейптаун.На пръв поглед този нюанс изглежда слаб, но светлината му ще свети ярко дори и без топлото южноафриканско слънце.

12,99 лв.

ОПУШЕН FLEUR CHALKY боя Фльор - възвишеното опушено сиво на градския стил; подходящ за дизайнерски къщи, вдъхновени от бляскаво таванско помещение на брега на река Темза.

12,99 лв.

ЧЕРЕН FLEUR CHALKY боя Фльор Безусловната и кадифена непрозрачност на черното създава съвременна, елегантна и изискана визия.
Идеално съвпадение с бяло и дървесно покритие

12,99 лв.

Деликатно докосване на розово, което напомня за френския осемнадесети век и важността на детайлите. Изтънчен и лек, той може да подчертае изяществото на един по-изискан интериор.

12,99 лв.

Цигански чар за решителен тон, който предизвиква страстта на фламенко танцьор.Дълбок червен цвят, който може да стопли дори най-съвременния интериор.

12,99 лв.

Оранжевият цвят в изискано и екзотично отклонение, с усещане за  топлия блясък на залез в тропиците и с вкуса на коктейл на плажа. За страстни изживявания!

12,99 лв.

ЛЮБОВ В ПОРТОФИНО FLEUR CHALKY боя Фльор ! Класически и очарователни като сградите, които гледат към залива на Портофино.Това жълто е меко и уютно в същото време и напомня за Италия от миналото.

12,99 лв.

БАМБУК FLEUR CHALKY боя Фльор !Пустинята на тропическата гора се съчетава хармонично с дзен вдъхновението на този цвят, който е подходящ за основни и светли интериори.

12,99 лв.

МАЯМИ МИЛК FLEUR CHALKY боя Фльор ! Свеж като чаша мляко и мента, този светъл пастелен нюанс е един от отличителните белези на квартал Арт Деко в Маями Бийч.За спокойни интериори с ретро привкус.

12,99 лв.

ДОБРО УТРО ОСЛО боя Фльор ! Интензивен като северното небе, този светлосин нюанс осветява сутрините в средата на сезона в Осло: нотка на чист скандинавски дизайн.

12,99 лв.

ФРЕНСКО НАСТРОЕНИЕ FLEUR CHALKY боя Фльор ! Сиво-син цвят с дълга традиция, обичан във Франция, където и до днес е широко използван в уютните кухни на Прованс.

12,99 лв.

ИНТЕРИОР ИСТАНБУЛ FLEUR CHALKY боя Фльор Тюркоазено, синьо или зелено... всичко зависи от светлината при дефинирането на този нюанс, който е толкова търсен, колкото естествените пигменти, използвани в древните османски мозайки.

12,99 лв.

ВСИЧКО ЗА СИВОТО FLEUR CHALKY боя Фльор Това е светещият чар на замръзналото небе, фината елегантност на един винаги модерен нюанс.ALL ABOUT GREY няма да ви подведе никога!