Четки интструменти

Четки интструменти и пособия

Всички пособия необходими за вашето хоби, четки синтетични и с естествен косъм, шпатули, шкурки, полиращи блокове и много други. За да работите като професионалист.

Активни филтри

19,99 лв.

Четка Super Silk Маджик пейнт е плътна четка с удобна дървена дръжка и висококачествен синтетичен косъм! Идеална за нанасяне на лак, импрегнатор или тебеширена боя.

19,00 лв.

Комплект 10 гъбички с различни размери , идеални за нанасяне на грундове, бои или лакове.
Те гарантират гладък и равномерен резултат.

31,99 лв.

Cling On! Средна заострена четка PS14 е с диаметър: 0,9" (23 мм). Тя е идеална  за кантове, крака, парапети и детайлна работа.

42,99 лв.

Класическа кръгла четка  Magic е със естествен косъм и  дръжка от кадифено дърво . Перфектна за нанасяне на вакса и тебеширена боя. Тя е удобна и лека.

19,00 лв.

Кутия за почистване на четки , оборудвана с постепенни канали, които улесняват цялостното почистване на косъмчетата.
Отворите с различни размери са отлично място за четките, които могат да се оставят във водата, без да се повредят косъмчетата.

Размери: 18×9см

50,99 лв.

Четка Shorty S50 е със сигурност бестселър! Късата дръжка улеснява хващането и рисуването. За винаги перфектен резултат!

41,99 лв.

Cling On! Четка Shorty S30 е със сигурност бестселър! Късата дръжка улеснява хващането и рисуването. Ергономично проектирана с мисълта за женска ръка,за винаги перфектен резултат!

24,99 лв.

CLING ON! Средна плоска четка F40 е перфектна за боядисване на врати и шкафове, така също тя е идеална и за нанасяне на лак, байц и глазури.

31,99 лв.

CLING ON! Малка овална четка О35 е идеална за цялостно боядисване, тъй като поема толкова много боя и го правят  супер бързо.

35,99 лв.

Кръгла четка CLING ON! R20 - Най- голямата кръгла четка ,идеална както за тесни и малки чисти линии, така и за боядисване на по-големи повърхности. Страхотна е за работа по ръбове и отсичане, както и за боядисване на орнаменти.

21,99 лв.

Cling On! четка  кръгла R12 е най-малката четка за рисуване, идеална за малки проекти като фоторамки, первази , орнаменти и детайли. Финна и точна, за работа като професионалист.

25,99 лв.

Cling On! четка  кръгла R14 е идеалната четка за рисуване и боядисване на детайли. Финна и точна, за работа като професионалист.

29,99 лв.

Cling On! четка  кръгла R16 е идеалната средна четка за рисуване и боядисване на по-големи детайли. Перфектна за структурно боядисване .Финна и точна, за работа като професионалист.

33,99 лв.

Cling On! четка  кръгла R18 е идеалната по-голяма четка за рисуване и боядисване . Перфектна за структурно боядисване .Финна и точна, за работа като професионалист.

28,99 лв.

Cling On! четка  заострена PS12 е идеалната средна четка за рисуване и боядисване . Перфектна за работа по детайли.Финна и точна, за работа като професионалист.

37,99 лв.

Cling On! четка овална O40 е идеална за малки и средни проекти за боядисване. Опростява боядисването на столове,  плоски повърхности и т.н. оставяйки красиво гладко покритие без мазка.

20,99 лв.

Cling On! четка плоска F30 е идеална  за плоски повърхности  като боядисване на врати и шкафове . Тя е перфектна за вашия първи проект и ще е с вас години .

29,99 лв.

Cling On! четка плоска F50 е идеална  за плоски повърхности  като боядисване на врати и шкафове . Тя е перфектна за вашия първи проект и ще е с вас години .

34,99 лв.

Cling On! четка скосена FA40 е идеална  за плоски повърхности  като боядисване на врати и шкафове . Скосените влакна ще ви помогнат да направите съвършено отсичане.

14,99 лв.

Cling On! четка ъглова P16 идеална за всички тези зони, които са трудни за достигане. След като сте я използвали, ще разберете, че сте успели да достигнете до места, в които не сте могли да влезете преди. Като вътрешността на шкафове, ъгли на чекмеджета, под рамката на стол... всички онези досадни места, които друга четка не може да достигне.

45,99 лв.

Cling On! четка скосена SA50 е идеална  за плоски повърхности  като боядисване на врати и шкафове . Скосените влакна ще ви помогнат да направите съвършено отсичане.