Magic paint

Активни филтри

21,00 лв.

Метална вакса светло злато La Principessa от линията Magic Paint с много висока пигментация , светло златиста , идеална за придаване на яркост и елегантност. 0.100 гр

21,00 лв.

Метална вакса старо злато La Regina от линията Magic Paint е с много висока пигментация , кафяво златиста и е  идеална за придаване на яркост и елегантност .

21,00 лв.

Метална вакса мед La Marchesa от линията Magic Paint с много висока пигментация , меден цвят , идеална за придаване на яркост и елегантност на вашите мебели.

21,00 лв.

Метална вакса сребро  Il Principe от линията Magic Paint е с много висока пигментация , прекрасно сребро и е  идеална за придаване на яркост и елегантност .

29,90 лв.

Плътна бяла вакса Sweet Milk-идеалната бяла вакса за придаване на дълбочина на най-интензивните цветове!Създайте деликатна избелена патина на вашите мебели.

29,90 лв.

Плътна кафява вакса Дървесен парфюм е идеална за придаване на ефект на стареене на всеки нюанс на Magic paint!Създайте уникална патина на вашите мебели .

29,90 лв.

Плътна сива вакса Lovable Grey, идеална за придаване на желания завършек с деликатна патина, преминавайки от антично към индустриално с едно докосване на четката!

29,90 лв.

Плътна черна вакса Elegance  идеална за добавяне на винтидж ефекти към всяка повърхност боядисана с Magic paint! Създайте деликатна патина на вашите мебели.

19,99 лв.

Течен  разтвор за трансфер е удобно решение с аромат на цитрусови плодове, идеално за пренос на изображения.   С него прехвърлянето на вашите красиви изображения ще бъде още по-лесно!

39,00 лв.

Напукващ разтвор Кракле е практично и бързо решение за напукване, способно да създаде истинския шаби шик ефект на състарен стил!

25,99 лв.

Гладка структурна паста Materic Cream е кадифен и гладък крем за шаблони идеален за пресъздаване на релефи и ефекти с абсолютна дефиниция.

25,99 лв.

Структурна зърнеста паста Materic Touch е подходяща за всички онези проекти, които изискват повече дебелина и грапавост.Готов за употреба, позволява зърнесто и плътно приложение.

19,99 лв.

Magic Star сгъстяващ прах е , богата на фибри пудра , която придава деликатен текстурен ефект на боите, към които се добавя.

37,00 лв.

Маджик пейнт Антична перла Magic Paint - Това е шикозния перлен цвят, тайния щрих за лунна хармония.

27,99 лв.

Маджик пейнт Арабеск Magic Paint МЕДНО, ЖИЗНЕНО И СМЕЛО. ПЕРФЕКТЕН БАЛАНС МЕЖДУ ДРЕВНО И СЪВРЕМЕННО!

27,99 лв.

Маджик пейнт Рококо Magic Paint е уникалното, брилятно течно злато  на Magic Paint. Класически и луксозен елемент към всеки ваш проект, които се нуждае от блясък и елегантност!

27,99 лв.

Маджик пейнт Silver Charme Magic Paint е рафинирано сребро, перфектно в комбинация с всички нюанси, за да придаде светлина и блясък на вашите мебели.