Magic paint

Активни филтри

28,00 лв.

Сатенен финиш Magic paint Орех 250 мл е сатениран финиш с цвят на орех, без мирис, непрозрачен ефект, идеален за тониране на дърво и защита на всички повърхности!

28,00 лв.

Гланцов финиш Magic paint Орех е гланцов финиш с цвят на орех, без мирис, подобен на лак, идеален за  тониране на дърво и защита на всякакви повърхности!

39,00 лв.

Жасминово олио Magic Paint , ароматизирано с жасмин, е полезно за ревитализиране и придаване на яркост на дървени повърхности, дори обработени, и за подхранване на сурово дърво.

63,99 лв.

Водоотблъскваща Magic water е защитен, прозрачен сатен, който отблъсква водата под всякаква форма. Без мирис и прави всяка боядисана повърхност импрегнирана.

21,99 лв.

Liberty парфюм за мебели е магическият парфюм за грижа за вашите мебели. С елегантни нотки на портокалов цвят, абанос и палисандрово дърво премахва миризми.

21,99 лв.

Тифани парфюм за мебели е специално проектиран от Magic Paint, за премахване на миризми . С елегантни нотки на портокалов цвят, абанос и палисандрово дърво .

21,00 лв.

Метална вакса светло злато La Principessa от линията Magic Paint с много висока пигментация , светло златиста , идеална за придаване на яркост и елегантност. 0.100 гр

21,00 лв.

Метална вакса старо злато La Regina от линията Magic Paint е с много висока пигментация , кафяво златиста и е  идеална за придаване на яркост и елегантност .

21,00 лв.

Метална вакса мед La Marchesa от линията Magic Paint с много висока пигментация , меден цвят , идеална за придаване на яркост и елегантност на вашите мебели.

21,00 лв.

Метална вакса сребро  Il Principe от линията Magic Paint е с много висока пигментация , прекрасно сребро и е  идеална за придаване на яркост и елегантност .

39,00 лв.

Течна вакса Слонова кост е идеален за придаване на топъл нюанс на всяка мебел , боядисана с MAGIC PAINT . На водна основа, без миризми  и много бързосъхнещ .

39,00 лв.

Течна вакса  Светъл орех  е идеална за придаване на топъл нюанс на всяка мебел,боядисана с MAGIC PAINT . На водна основа, без миризми  и много бързосъхнеща .

39,00 лв.

Течна вакса Тъмен орех е идеална за придаване на топъл нюанс на всяка мебел , боядисана с MAGIC PAINT . На водна основа, без миризми  и много бързосъхнеща .


39,00 лв.

Течна сива вакса Fumé  е идеална за придаване на топъл нюанс на всяка мебел , боядисана с MAGIC PAINT . На водна основа, без миризми  и много бързосъхнеща .

29,90 лв.

Плътна бяла вакса Sweet Milk-идеалната бяла вакса за придаване на дълбочина на най-интензивните цветове!Създайте деликатна избелена патина на вашите мебели.

29,90 лв.

Плътна кафява вакса Дървесен парфюм е идеална за придаване на ефект на стареене на всеки нюанс на Magic paint!Създайте уникална патина на вашите мебели .

29,90 лв.

Плътна сива вакса Lovable Grey, идеална за придаване на желания завършек с деликатна патина, преминавайки от антично към индустриално с едно докосване на четката!

29,90 лв.

Плътна черна вакса Elegance  идеална за добавяне на винтидж ефекти към всяка повърхност боядисана с Magic paint! Създайте деликатна патина на вашите мебели.

0,00 лв.

Лак Гланц Magic paint е натурален продукт в течна форма с високо качество и устойчивост, предназначен да гарантира защитата на всички цветове от линията  Magic Paint .

0,00 лв.

Лак Сатен Magic paint е натурален продукт в течна форма с високо качество и устойчивост, предназначен да гарантира защитата на всички цветове от линията  Magic Paint .

29,00 лв.

Легендарна вакса Жасмин  ще осигури защита на всички проекти,  с цветовете на линията Magic Paint, без да ги променя, но ще им придаде дълбочина и характер.

44,90 лв.

Неутрален Легендарен восък на основа на натурални компоненти  с вкусен, сладък и деликатен аромат, за перфектна защита на всички ваши проекти и дълготраен мирис.