Cling On! четки

Cling On! четки синтетични

Cling On! четки -самопочистващи се синтетични влакна заключени в епоксиден цимент,накрайник от неръждаема стомана и букова дръжка. Cling On! четки  - Любими четки на майсторите! Cling On! четки са инвестиция , която ще ви се отплати във времето.

Активни филтри

Cling On! Четка Shorty S30
Cling On! Четка Shorty S30

41,99 лв.

Cling On! Четка Shorty S30 е със сигурност бестселър! Късата дръжка улеснява хващането и рисуването. Ергономично проектирана с мисълта за женска ръка,за винаги перфектен резултат!

Кръгла четка CLING ON! R20
Кръгла четка CLING ON! R20

35,99 лв.

Кръгла четка CLING ON! R20 - Най- голямата кръгла четка ,идеална както за тесни и малки чисти линии, така и за боядисване на по-големи повърхности. Страхотна е за работа по ръбове и отсичане, както и за боядисване на орнаменти.

Cling On! четка кръгла R12
Cling On! четка кръгла R12

21,99 лв.

Cling On! четка  кръгла R12 е най-малката четка за рисуване, идеална за малки проекти като фоторамки, первази , орнаменти и детайли. Финна и точна, за работа като професионалист.

Cling On! четка кръгла R16
Cling On! четка кръгла R16

29,99 лв.

Cling On! четка  кръгла R16 е идеалната средна четка за рисуване и боядисване на по-големи детайли. Перфектна за структурно боядисване .Финна и точна, за работа като професионалист.

Cling On! четка кръгла R18
Cling On! четка кръгла R18

33,99 лв.

Cling On! четка  кръгла R18 е идеалната по-голяма четка за рисуване и боядисване . Перфектна за структурно боядисване .Финна и точна, за работа като професионалист.

Cling On! четка овална O40
Cling On! четка овална O40

37,99 лв.

Cling On! четка овална O40 е идеална за малки и средни проекти за боядисване. Опростява боядисването на столове,  плоски повърхности и т.н. оставяйки красиво гладко покритие без мазка.

Cling On! четка овална O40
Cling On! четка овална O40

20,99 лв.

Cling On! четка плоска F30 е идеална  за плоски повърхности  като боядисване на врати и шкафове . Тя е перфектна за вашия първи проект и ще е с вас години .

Cling On! четка плоска F50
Cling On! четка плоска F50

29,99 лв.

Cling On! четка плоска F50 е идеална  за плоски повърхности  като боядисване на врати и шкафове . Тя е перфектна за вашия първи проект и ще е с вас години .

Cling On! четка скосена FA40

34,99 лв.

Cling On! четка скосена FA40 е идеална  за плоски повърхности  като боядисване на врати и шкафове . Скосените влакна ще ви помогнат да направите съвършено отсичане.

Cling On! четка ъглова P16

14,99 лв.

Cling On! четка ъглова P16 идеална за всички тези зони, които са трудни за достигане. След като сте я използвали, ще разберете, че сте успели да достигнете до места, в които не сте могли да влезете преди. Като вътрешността на шкафове, ъгли на чекмеджета, под рамката на стол... всички онези досадни места, които друга четка не може да достигне.

Cling On! четка скосена SA50

45,99 лв.

Cling On! четка скосена SA50 е идеална  за плоски повърхности  като боядисване на врати и шкафове . Скосените влакна ще ви помогнат да направите съвършено отсичане.