• Изчерпано
Силиконова шпатула "Пепеляшка" Magic Paint
Шаблон Щастлива пролет Magic Paint 30×42 см

Шаблон Орхидеи Magic Paint 55×19 см

35,00 лв.
Без ДДС
ST-003NEW
Изчерпано

Красив декоративен шаблон за многократна употреба Орхидеи, страхотен за украса на вашите мебели! Използвайте целия рисунък или част от него за ваши собствени дизайни.

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Шаблон Орхидеи Magic Paint 55×19 см (№ ST-003NEW)

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

Принтирай
  • Безплатна доставка
    Безплатна доставка

    за покупки на стойност над 150 лева

  • Подарък изненада
    Подарък изненада

    при поръчка над 100 лева.

Шаблон с три красиви стилизирани орхидеи, които може да използвате заедно или по отделно. Опитайте и да комбинирате с различни части от шаблона за ваш собствен дизайн.

Благодарение на висококачественият и плътен материал, от който е направен, шаблонът може да се мие и използва многократно. Направете го с топла вода и сапун, максимално бързо след използване. Не позволявайте пастите или мазилките, с които работите да изъсват върху него, това би направило почистването доста трудно.
Ако няма как да го направите в момента, напръскайте с вода и завиите плътно със найлон.
Всички шаблони на Magic Paint са лесни за използване и прилягат плътно към повърхността. Може да ги използвате с боя, структурни пасти, цветни вакси, мазилки...Украсете вашите мебели, стени, текстил или пана, като им придадете изисканост и стил.
За отлични резултати препоръчвам да фиксирате с хартиено тиксо преди работа. Ако използвате боя, най-добре да я нанасяте с потупващи движения със специалната четка за шаблони Tamponcino на Magic Paint. Просто потопете четката в боята, отстранете излишната боя на картонче – не трябва да капе или да се стича по четката - и с леки движения нанесете по шаблона. За по винтидж ефект нанасяйте неравномерно, за по модерен запълнете плътно.
При работа с декоративни пасти , внимателно разнесете с плавни движения с помощта на шпатула.

ST-003NEW