• -15%
Cling On! Средна заострена четка PS14
Cling On! Четка Shorty S50

Cling On! Средна ъглова четка P20

16,99 лв.
14,44 лв. - 15%
Без ДДС
P20
3 Артикула
Наличен

Cling On! Средна ъглова четка P20 е идеална за всички онези зони, които са трудни за достигане.

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Cling On! Средна ъглова четка P20 (№ P20)

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

Принтирай
  • Безплатна доставка
    Безплатна доставка

    за покупки на стойност над 150 лева

  • Подарък изненада
    Подарък изненада

    при поръчка над 100 лева.

Ширина: 0,75 инча (17 mm)

Дължина на нишките: 1,85” (47 mm)

Дръжка: 10,4" (265 мм)

Ъгловите  четки са идеални за всички онези зони, които са трудни за достигане. След като сте ги пробвате, ще разберете, че сте успели да достигнете до онези области, в които не сте могли да влезете преди, като вътрешни ъгли, , подрамката на стол... всички тези досадни места, които друга четка не може да достигне!

Четките CLING ON!  са проектирани не от маркетолози в костюми, а от холандски художник, който знае каква трябва да бъде идеалната четка . Ръчно изработени, те могат да се справят със всякакъв вид боя и винаги ще ви дадат безупречен резултат.

Cling On! четките са любимите за много от майсторите  на мебели . Те предлагат превъзходно нанасяне,  без проливане и гладко безупречно покритие. С първокласни синтетични влакна , боядисана дръжка от буково дърво, напълно заключени в епоксиден цимент, за да се елиминира проливането, и накрайник от неръждаема стомана . Четките се предлагат в кръгли, овални, плоски, блокови и ъглови стилове.

Cling On! четките запазват своята форма дори след продължителна работа – естествено с правилната грижа. Резултатът е почти безупречна работа със всеки тип боя.
Cling On! четките правят красив, плътен, гладък слой, покриващ по-добре и преливащ се по-добре...
Cling On! четките разнасят боята без усилие.
Cling On! четките са направени от самопочистващи се влакна, които възстановяват своята форма - виж по-долу как да се грижите за тях
Найлоновите нишки (Dupont Tynex©) са изключително издръжливи и се износват много по-малко
сравнение с други, предимно по-евтини полиестерни такива.
Cling On! четките са с накрайник от неръждаема стомана и с дървена олекотена дръжка.
Cling On! четките са инвестиция , която ще ви се отплати във времето. Това е най-добрия избор, който може да направите за вашето хоби.

Грижа за вашата Cling On! четка

Важно! НЕ отстранявайте конците в основата на кръглите и овалните четки. Това помага на четката да запази формата си.

Напоете вашата CLING ON!  четка с вода за около 20 минути преди първата употреба, така тя ще получи правилната гъвкавост.  Отстранете излишната вода, като завъртите дръжката между ръцете си и тя е готова за работа.

Докато боядисвате, намокрете отново четката, ако е необходимо. Поддържането на влажна четка ще предотврати втвърдяването на боята върху косъмчетата и ще сведе до минимум следите върху боята.

Когато приключите с боядисването, изплакнете бързо вашата Cling On четка, след което просто я поставете в съд, като държите върховете във вода (за предпочитане висящи, така че върховете да не докосват дъното). Нишките са специално обработени за освобождаване на боята. На следващия ден почти цялата боя ще е напуснала четката. Просто изплакнете, центрофугирайте останалата вода и сте готови да рисувате отново или да съхранявате четката. Опреснявайте водата ежедневно.

Препоръчително е да ги държите мокри, особено кръглите и овалните. Съхранявайте ги във вода , без да докосват дъното, но сменяйте често течността. Или просто ги намокрете и ги завиите плътно с фолио.

P20
3 Артикула