Хартия за трансфер Magic paint Фантазия Арабеск
Хартия за трансфер Magic paint Фантазия Лимонов гирлянд

Хартия за трансфер Magic paint Фантазия Амбър Барок

4,99 лв.
Без ДДС
F_3 / CAS 1
Наличен

Хартия за трансфер Magic paint Фантазия е прекрасно изображение, което може да се прехвърли с течността за трансфер Magic Liquid . Линията Фантазия съдържа най-красивите модели в различни стилове - барок, рококо, арабеск и т.н.! Перфектени за персонализиране на вашия рестайлинг. Размер 28 х 40 см

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Хартия за трансфер Magic paint Фантазия Амбър Барок (№ F_3 / CAS 1)

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

Принтирай
  • Безплатна доставка
    Безплатна доставка

    за покупки на стойност над 150 лева

  • Подарък изненада
    Подарък изненада

    при поръчка над 100 лева. Този дизайн е с барокова нотка с флорални декорации в нюанси на наситено злато.

Прекрасни изображения на Magic Paint, които могат да се прехвърлят с течността за трансфер Magic Liquid.

Разпечатките са в различни стилове - барок, рококо, арабеск, средиземноморски и много други! Перфектени за персонализиране на вашия рестайлинг.


Щампата се пренася върху светли основи, за предпочитане бели. Бялото не се прехвърля, така че за да получите бяло, ви трябва бяла основа.
Цветовете на изображението са подсилени, за да позволят по-отчетлив трансфер, но имайте впредвид, че крайният резултат от трансфера ще бъде малко по-светъл от това, което виждате на хартията.

За най-добър резултат при прехвърляне препоръчваме бял фон, за предпочитане Soffio или някои от другите вариации на бяло.

Дизайнът може да се пренесе върху всички повърхности, предварително боядисани с Magic Paint, както и върху тъкани!

НАЧИН НА РАБОТА:

1- Нанесете поне 2 слоя боя и се уверете, че повърхността е напълно суха. Задължително изчаквайте и пълно изсъхване между двата слоя боя!

2- Внимателно изгладете повърхността с фина абразивна гъба, като шлайфате както към, така и срещу движението на четката. Ако повърхността е текстуриране и груба, ще получите античен вид на трансфера.

3- Отстранете праха с влажна микрофибърна кърпа и изчакайте, докато изсъхне напълно.

4- Поставете листа хартия с разпечатката, която искате да прехвърлите, с лицето надолу и фиксирайте с хартиено тиксо, което няма да повреди повърхностите.

5- С малка четка потопете в течността за прехвърляне.

6- Важно е да прехвърляте малки участъци от дизайна наведнъж, така че нанесете течността с помощта на четката върху малки участъци от дизайна.

7- Леко повдигнете листа, намокрете с четката и духнете върху мократа част, за да го подсушите леко. При по-голямо количество течност, може да се размаже изображението. След няколко опита ще усетите точната мярка.

8- Внимателно отпуснете хартията върху повърхността и търкайте с гърба на чаена лъжичка намокрения участък с лек натиск.

9- Продължете по този начин до края на хартията, като навлажнявате малки части наведнъж, като държите листа повдигнат, издухвате и прехвърляте малки части рисунка.

10- Не отлепяйте  листа изцяло , докато работата не приключи, защото рискувате да го преместите леко и да развалите окончателната работа.

11- Когато изсъхне напълно, защитете трансфера и боята с восък или друго защитно средство.

Тези разпечатки могат да се прехвърлят и с гел трансфер с изтъркване на хартията..

F_3 / CAS 1

Може би ще се интересувате от