лента
Хартия за трансфер Magic paint TOILE DE JOUY бежово

Хартия за трансфер Magic paint TOILE DE JOUY синьо

4,99 лв.
Без ДДС
T_1 / CAS 3
Последна наличност

Хартия за трансфер Magic paint TOILE DE JOUY е прекрасно изображение, което може да се прехвърли с течността за трансфер Magic Liquid.Разпечатките са в различни стилове - барок, рококо, арабеск, средиземноморски и много други! Перфектени за персонализиране на вашия рестайлинг. Размер 28 х 40 см

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Хартия за трансфер Magic paint TOILE DE JOUY синьо (№ T_1 / CAS 3)

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

Принтирай
  • Безплатна доставка
    Безплатна доставка

    за покупки на стойност над 150 лева

  • Подарък изненада
    Подарък изненада

    при поръчка над 100 лева.

Прекрасни изображения на Magic Paint, които могат да се прехвърлят с течността за трансфер Magic Liquid.

Разпечатките са в различни стилове - барок, рококо, арабеск, средиземноморски и много други! Перфектени за персонализиране на вашия рестайлинг.
Toile de Jouy е антична тъкан, изработена от памук, с повтарящи се шарки на ловни сцени, селски пейзажи, митологични герои, фауна и флора. Френската дума "toile" означава ленен плат.

Jouy идва от Jouy-en-Josas, името на френския град в покрайнините на Париж, където се произвежда този плат.

Отпечатва се в един цвят – обикновено син, зелен, лилав, сив или червен.

Хартия за трансфер Magic paint  се пренася върху светли основи, за предпочитане бели. Бялото не се прехвърля, така че за да получите бяло, ви трябва бяла основа.
Цветовете на Хартия за трансфер Magic paint  са подсилени, за да позволят по-отчетлив трансфер, но имайте впредвид, че крайният резултат от трансфера ще бъде малко по-светъл от това, което виждате на хартията.

За най-добър резултат при прехвърляне препоръчваме бял фон, за предпочитане Soffio или някои от другите вариации на бяло.

Дизайнът може да се пренесе върху всички повърхности, предварително боядисани с Magic Paint, както и върху тъкани!

НАЧИН НА РАБОТА:

1- Нанесете поне 2 слоя боя и се уверете, че повърхността е напълно суха. Задължително изчаквайте и пълно изсъхване между двата слоя боя!

2- Внимателно изгладете повърхността с фина абразивна гъба, като шлайфате както към, така и срещу движението на четката. Ако повърхността е текстуриране и груба, ще получите античен вид на трансфера.

3- Отстранете праха с влажна микрофибърна кърпа и изчакайте, докато изсъхне напълно.

4- Поставете Хартия за трансфер Magic paint  с разпечатката, която искате да прехвърлите, с лицето надолу и фиксирайте с хартиено тиксо, което няма да повреди повърхностите.

5- С малка четка потопете в течността за прехвърляне.

6- Важно е да прехвърляте малки участъци от дизайна наведнъж, така че нанесете течността с помощта на четката върху малки участъци от дизайна.

7- Леко повдигнете листа, намокрете с четката и духнете върху мократа част, за да го подсушите леко. При по-голямо количество течност, може да се размаже изображението. След няколко опита ще усетите точната мярка.

8- Внимателно отпуснете хартията върху повърхността и търкайте с гърба на чаена лъжичка намокрения участък с лек натиск.

9- Продължете по този начин до края на хартията, като навлажнявате малки части наведнъж, като държите листа повдигнат, издухвате и прехвърляте малки части рисунка.

10- Не отлепяйте  Хартия за трансфер Magic paint  изцяло , докато работата не приключи, защото рискувате да го преместите леко и да развалите окончателната работа.

11- Когато изсъхне напълно, защитете трансфера и боята с восък или друго защитно средство.

Тези разпечатки могат да се прехвърлят и с гел трансфер с изтъркване на хартията.

T_1 / CAS 3

Може би ще се интересувате от