• Изчерпано
Течен разтвор за трансфер 125 мл
Гладка структурна паста Materic Cream

Напукващ разтвор Кракле 250 мл

39,00 лв.
Без ДДС
0050
Изчерпано

Напукващ разтвор Кракле е практично и бързо решение за напукване, способно да създаде истинския шаби шик ефект на състарен стил!

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Напукващ разтвор Кракле 250 мл (№ 0050)

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

Принтирай
  • Безплатна доставка
    Безплатна доставка

    за покупки на стойност над 150 лева

  • Подарък изненада
    Подарък изненада

    при поръчка над 100 лева.

Напукващ разтвор Кракле е практично и бързо решение за напукване, способно да създаде истинския шаби шик ефект на състарен стил!

Работи чрез напукване на последния слой боя, положен след Напукващ разтвор Кракле .

Много икономичен, Напукващ разтвор Кракле 250 мл ще ви радва с ефекта си дълго време. За това затваряйте плътно капака на кутията!

Прекрасен двуцветен ефект, който се получава чрез полагането на слой боя като основа, Напукващ разтвор Кракле и втори слой боя в цвят, различен от първия. Всеки един от тях трябва да е напълно изсъхнал преди следващия!

Видът и размера на напукванията зависят от дебелината на слоя на Напукващ разтвор Кракле , от дебелината на последния слой боя, както и от движенията на четката. Ако полагате Напукващ разтвор Кракле с потупващи движения на четката, ще получите финни пукнатини. При дълги и прави движения , напукванията ще бъдат в една посока. При т.нар кръстосано движение се получава мрежа от пукнатини в различни посоки.

Създайте магически ефект, който ще направи  мебелите ви антикварни и  оригинални!

За задоволителен резултат ви съветваме винаги да защитавате извършената работа с прозрачен восък или някой от многото защитни продукти, налични в тази категория!

За магически ефект може да минете след защитния слой с  един или няколко от многото цветни восъци, те ще придадат прекрасен античен ефект!

0050