Препарат за отстраняване на боя 375 мл
Напукващ разтвор Кракле 250 мл

Течен разтвор за трансфер 125 мл

22,99 лв.
Без ДДС
0051
Последна наличност

Течен  разтвор за трансфер е удобно решение с аромат на цитрусови плодове, идеално за пренос на изображения.   С него прехвърлянето на вашите красиви изображения ще бъде още по-лесно!

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Течен разтвор за трансфер 125 мл (№ 0051)

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

Принтирай
  • Безплатна доставка
    Безплатна доставка

    за покупки на стойност над 150 лева

  • Подарък изненада
    Подарък изненада

    при поръчка над 100 лева.

Течен  разтвор за трансфер е удобно решение с аромат на цитрусови плодове, идеално за пренос на изображения.   Благодарение на нашата "Magic Liquid" прехвърлянето на нашите красиви изображения ще бъде още по-лесно!

Изображението може да бъде транспонирано върху всички повърхности, които преди това са боядисани с тебеширена боя, както и върху тъкани, цветни или не!

Стъпките са както следва:

1- Нанесете поне 2 слоя боя и се уверете, че всеки слой е абсолютно изсъхнал.

2- Направете повърхността идеално гладка с фина абразивна гъба, като заглаждате по посока на хода на четката, а също и срещу хода на четката. При по груба повърхност изображенията изглеждат като износени, което също може да е търсен ефект. Експериментирайте!

3- Отстранете остатъците от прах с влажна кърпа от микрофибър и оставете да изсъхне добре.

4 - Закрепете листа с изображението, което искате да прехвърлите с картинката надолу към повърхността, с деликатно хартиено тиксо, 

5 - Вземете малка четка и я потопете в Течен  разтвор за трансфер.

6 - Важно е да прехвърляте малки части от изображението наведнъж, като нанасяте Течен  разтвор за трансфер с помощта на четката върху малки парчета от картинката.

7 - Нанасяйте Течен  разтвор за трансфер като повдигнете листа внимателно , издухайте върху мократа част, за да изсъхне леко, за да не остави петна цвета. Отпуснете листа!

8 - Внимателно прехвърлете дизайна, като използвате гърба на чаена лъжичка, като натискате частта, навлажнена от прехвърлянето.

9 - Продължете по този начин, докато дизайнът е завършен, като овлажнявате малки части наведнъж, държите листа повдигнат, издухвате и прехвърляте малки количества от дизайна, като го проследявате.

10 - До края на работата не повдигайте изцяло листа, за да проверите свършената работа, рискувате да го преместите леко и да развалите непоправимо окончателната работа.

11 - След пълно изсъхване защитете рисунката и боядисването по желание с восък или лак.

0051