Декупажна хартия Decoupage Queen А3-DQ8
Декупажна хартия Decoupage Queen А3-DQ10

Декупажна хартия Decoupage Queen А3-DQ9

10,00 лв.
Без ДДС
DQ9
Наличен

Декупажна хартия Decoupage Queen  е отпечатана върху характерна оризова хартия, с първокласно качество, експертно произведена в Италия и проектирана в САЩ .

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Декупажна хартия Decoupage Queen А3-DQ9 (№ DQ9)

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

Принтирай
  • Безплатна доставка
    Безплатна доставка

    за покупки на стойност над 150 лева

  • Подарък изненада
    Подарък изненада

    при поръчка над 100 лева.

Декупажна хартия Decoupage Queen е предпочитана марка от най-добрите майстори. Отпечатана върху характерна оризова хартия,тя е с първокласно качество, експертно произведена в Италия
и проектирана в САЩ. Приоритет на марката е да вдъхновява творчеството на художници и занаятчии навсякъде по света.
Изберете първокласни продукти, когато резултатите имат значение.

Оризовата хартия е по-добра от традиционните салфетки. Декупажът е много по-лесен с нея.
Декупажна хартия Decoupage Queen може да се залепи с подходящ медиум върху всякакви повърхности. В цялата си структура има характерни естествени бели влакна с неравномерна дебелина. Благодарение на тях обектите придобиват оригинална украса. Не се нуждае от намокряне преди работа
.Висококачественият печат гарантира отчетливи и ярки цветове, те не се променят и не избледняват при използване на лепилото. Цветовете на изображенията изглеждат най-живи, когато хартията се залепя върху бели или светли цветове. За най- добро вграждане оризовата хартия  трябва да се къса, а не да се реже. По този начин ръбът на хартията няма да се вижда в края на декупажната декорация.
Начин на работа
1. Боядисайте повърхността, на която ще положите Декупажната хартия, за предпочитане в светъл цвят. Оставете да изсъхне добре!
2. Преценете къде ще бъде вашата картинка. Намокрете малка четка и очертайте границите. С леко придърпване, скъсайте внимателно хартията.
3. С четка с меки и гъвкави влакна намажете повърхността с подходяща среда за декупаж. Опитайте се да го направите равномерно и плътно, без излишъци и натрупване на лепило. При по-големи хартии работете на части.
4. Внимателно поставете хартията с лицето нагоре и внимателно загладете от център към края, като изкарвате излишния въздух. Това може да се направи със суха мека четка или гъбичка, както и с стреч фолио на топка. Старайте се да няма гънки
5. Оставете да изсъхне и нанесете отгоре от декупажното лепило за да запечатате
6. След изсъхване вградете изображението като дорисувате или блендирате с подходящи цветове. Нанесеното лепило върху изображението ще ви помогне ако нанесете повече боя да може да изтриете с мокра кърпичка.
7. Забавлявайте се!

Размер А3 - 30см / 52 см

DQ9