Декупажна хартия Paper Designes А3-PD22
Декупажна хартия Paper Designes А3-PD24

Декупажна хартия Paper Designes А3-PD23

5,69 лв.
Без ДДС
PD23
Наличен

Декупажна хартия Paper Designes  с уникални дизайни , отпечатана върху водоустойчива оризова хартия, тънка и здрава. Лесна за работа, за всички повърхности.

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Декупажна хартия Paper Designes А3-PD23 (№ PD23)

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

Принтирай
  • Безплатна доставка
    Безплатна доставка

    за покупки на стойност над 150 лева

  • Подарък изненада
    Подарък изненада

    при поръчка над 100 лева.

Декупажна хартия Paper Designes А3 е една от най-добрите на пазара. Отпечатана върху ръчно изработена оризова хартия от 100% естествени влакна без киселина.
Тя е водоустойчива, много тънка и здрава.
Оризовата хартия е по-добра от традиционните салфетки. Декупажът е много по-лесен с нея.
Италианска декупажна хартия Paper Designes може да се залепи с подходящ медиум върху всякакви повърхности. В цялата си структура има характерни естествени бели влакна с неравномерна дебелина. Благодарение на тях обектите придобиват оригинална украса. Не се нуждае от намокряне преди работа
.Висококачественият печат гарантира отчетливи и ярки цветове, те не се променят и не избледняват при използване на лепилото. Цветовете на изображенията изглеждат най-живи, когато хартията се залепя върху бели или светли цветове. За най- добро вграждане оризовата хартия  трябва да се къса, а не да се реже. По този начин ръбът на хартията няма да се вижда в края на декупажната декорация.
Начин на работа
1. Боядисайте повърхността, на която ще положите Декупажната хартия, за предпочитане в светъл цвят. Оставете да изсъхне добре!
2. Преценете къде ще бъде вашата картинка. Намокрете малка четка и очертайте границите. С леко придърпване, скъсайте внимателно хартията.
3. С четка с меки и гъвкави влакна намажете повърхността с подходяща среда за декупаж. Опитайте се да го направите равномерно и плътно, без излишъци и натрупване на лепило. При по-големи хартии работете на части.
4. Внимателно поставете хартията с лицето нагоре и внимателно загладете от център към края, като изкарвате излишния въздух. Това може да се направи със суха мека четка или гъбичка, както и с стреч фолио на топка. Старайте се да няма гънки
5. Оставете да изсъхне и нанесете отгоре от декупажното лепило за да запечатате
6. След изсъхване вградете изображението като дорисувате или блендирате с подходящи цветове. Нанесеното лепило върху изображението ще ви помогне ако нанесете повече боя да може да изтриете с мокра кърпичка.
7. Забавлявайте се!

Размер А3 - 31.8см / 45 см

PD23