Маджик пейнт Рококо Magic Paint 125 мл
Cling On! Средна заострена четка PS14

Маджик пейнт Silver Charme Magic Paint 125 мл.

27,99 лв.
Без ДДС
1 Артикул
Последна наличност

Маджик пейнт Silver Charme Magic Paint е рафинирано сребро, перфектно в комбинация с всички нюанси, за да придаде светлина и блясък на вашите мебели.

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Маджик пейнт Silver Charme Magic Paint 125 мл.

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

Принтирай
  • Безплатна доставка
    Безплатна доставка

    за покупки на стойност над 150 лева

  • Подарък изненада
    Подарък изненада

    при поръчка над 100 лева.

Маджик пейнт Silver Charme Magic Paint

Това е уникална боя с металически ефект. Плътна и покривна Маджик пейнт Silver Charme Magic Paint ще направи от всяка повърхност полиран меден шедьовър. Ако се спазват няколко прости правила Маджик пейнт Silver Charme Magic Paint няма да ви разочарова.

ПЪРВО - Винаги разбърквайте добре вашата Маджик пейнт Silver Charme Magic Paint преди употреба. Правете го често и по време на работа!

ВТОРО - Нанесете един основен слой боя Маджик пейнт в предпочитан цвят. По-светлите цветове няма да се отразят на нюанса, докато по-пигментираните ще дадат леко усещане за цвят. Оставете да изсъхне добре! Този слой е необходим, тъй като Маджик пейнт Silver Charme Magic Paint е течна и лека и и трябва порестата основа на тебеширената боя, за да се захване добре.

ТРЕТО - Използвайки четка или гъба, нанесете плавно и равномерно. Маджик пейнт Silver Charme Magic Paint има чудесна покривност и обикновено не е нужен втори слой, но ако искате да засилите ефекта, може да го направите.

ЧЕТВЪРТО - Запечатайте! Тъй като в Маджик пейнт Silver Charme Magic Paint има металически частици е възможно във времето те да се окислят. Това би могло да промени цвета и блясъка. Leggendaria Wax или Jasmine Wax са идеални за защита на всички реставрации с ниско износване (нощни шкафчета, скринове, гардероби и др.), като осигуряват миеща се и устойчива повърхност.

Прозрачният течен протектор е предназначен да осигури висока устойчивост на боядисани повърхности, подложени на силно износване , като столове, маси, кухни.

ПЕТО -  Експериментирайте! Смесете равни количества Маджик пейнт Silver Charme Magic Paint и Маджик пейнт Рококо! Ще се влюбите в резултата - стилна платина!
И ТОВА Е -  Лесно се постигат безупречен финес и елегантност с Маджик пейнт Silver Charme Magic Paint !

1 Артикул