Маджик пейнт Арабеск Magic Paint 125 мл
Маджик пейнт Silver Charme Magic Paint 125 мл.

Маджик пейнт Рококо Magic Paint 125 мл

27,99 лв.
Без ДДС
Последна наличност

Маджик пейнт Рококо Magic Paint е уникалното, брилятно течно злато  на Magic Paint. Класически и луксозен елемент към всеки ваш проект, които се нуждае от блясък и елегантност!

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Маджик пейнт Рококо Magic Paint 125 мл

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

Принтирай
  • Безплатна доставка
    Безплатна доставка

    за покупки на стойност над 150 лева

  • Подарък изненада
    Подарък изненада

    при поръчка над 100 лева.

Маджик пейнт Рококо Magic Paint

Това е уникална боя с металически ефект. Плътна и покривна Маджик пейнт Рококо Magic Paint  ще направи от всяка повърхност полиран меден шедьовър. Ако се спазват няколко прости правила Маджик пейнт Рококо Magic Paint няма да ви разочарова.

ПЪРВО - Винаги разбърквайте добре вашата Маджик пейнт Рококо Magic Paint  преди употреба. Правете го често и по време на работа!

ВТОРО - Нанесете един основен слой боя Маджик пейнт в предпочитан цвят. По-светлите цветове няма да се отразят на нюанса, докато по-пигментираните ще дадат леко усещане за цвят. Оставете да изсъхне добре! Този слой е необходим, тъй като Маджик пейнт Рококо Magic Paint  е течна и лека и и трябва порестата основа на тебеширената боя, за да се захване добре.

ТРЕТО - Използвайки четка или гъба, нанесете плавно и равномерно. Маджик пейнт Рококо Magic Paint  има чудесна покривност и обикновено не е нужен втори слой, но ако искате да засилите ефекта, може да го направите.

ЧЕТВЪРТО - Запечатайте! Тъй като в Маджик пейнт Рококо Magic Paint  има металически частици е възможно във времето те да се окислят. Това би могло да промени цвета и блясъка. Leggendaria Wax или Jasmine Wax са идеални за защита на всички реставрации с ниско износване (нощни шкафчета, скринове, гардероби и др.), като осигуряват миеща се и устойчива повърхност.

Прозрачният течен протектор е предназначен да осигури висока устойчивост на боядисани повърхности, подложени на силно износване , като столове, маси, кухни.

ПЕТО -  Експериментирайте! Смесете равни количества Маджик пейнт Арабеск и Маджик пейнт Рококо! Ще се влюбите в резултата! А ако добавите Маджик пейнт Silver Charme ... ще откриете красотата на бялата платина.

И ТОВА Е -  Лесно се постигат безупречен финес и елегантност с Маджик пейнт Рококо Magic Paint  !