Маджик пейнт Антична перла Magic Paint
Маджик пейнт Рококо Magic Paint 125 мл

Маджик пейнт Арабеск Magic Paint 125 мл

27,99 лв.
Без ДДС
3 Артикула
Наличен

Маджик пейнт Арабеск Magic Paint МЕДНО, ЖИЗНЕНО И СМЕЛО. ПЕРФЕКТЕН БАЛАНС МЕЖДУ ДРЕВНО И СЪВРЕМЕННО!

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Маджик пейнт Арабеск Magic Paint 125 мл

Изпратете заявка за закупуване на този продукт. Ще ви се обадим скоро.

Зарежда се ...

Принтирай
  • Безплатна доставка
    Безплатна доставка

    за покупки на стойност над 150 лева

  • Подарък изненада
    Подарък изненада

    при поръчка над 100 лева.

Маджик пейнт Арабеск Magic Paint

Това е уникална боя с металически ефект. Плътна и покривна Маджик пейнт Арабеск Magic Paint ще направи от всяка повърхност полиран меден шедьовър. Ако се спазват няколко прости правила Маджик пейнт Арабеск Magic Paint няма да ви разочарова.

ПЪРВО - Винаги разбърквайте добре вашата Маджик пейнт Арабеск Magic Paint преди употреба. Правете го често и по време на работа!

ВТОРО - Нанесете един основен слой боя Маджик пейнт в предпочитан цвят. По-светлите цветове няма да се отразят на нюанса, докато по-пигментираните ще дадат леко усещане за цвят. Оставете да изсъхне добре! Този слой е необходим, тъй като Маджик пейнт Арабеск Magic Paint е течна и лека и и трябва порестата основа на тебеширената боя, за да се захване добре.

ТРЕТО - Използвайки четка или гъба, нанесете плавно и равномерно. Маджик пейнт Арабеск Magic Paint има чудесна покривност и обикновено не е нужен втори слой, но ако искате да засилите ефекта, може да го направите.

ЧЕТВЪРТО - Запечатайте! Тъй като в Маджик пейнт Арабеск Magic Paint има металически частици е възможно във времето те да се окислят. Това би могло да промени цвета и блясъка. Leggendaria Wax или Jasmine Wax са идеални за защита на всички реставрации с ниско износване (нощни шкафчета, скринове, гардероби и др.), като осигуряват миеща се и устойчива повърхност.

Прозрачният течен протектор е предназначен да осигури висока устойчивост на боядисани повърхности, подложени на силно износване , като столове, маси, кухни.

ПЕТО -  Експериментирайте! Смесете равни количества Маджик пейнт Арабеск и Маджик пейнт Рококо! Ще се влюбите в резултата! А ако добавите Маджик пейнт Silver Charme ... ще откриете красотата на бялата платина.

И ТОВА Е -  Лесно се постигат безупречен финес и елегантност с Маджик пейнт Арабеск Magic Paint !

3 Артикула